Selena Gomez perui konserttinsa – myös Suomessa!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kansainvälisesti huippusuosittu laulajatähti Selena Gomez on perunut koko Euroopan kiertueensa, joten hän ei saavu siten konsertoimaan myöskään Suomeen. Laulaja on ollut viime aikoina otsikoissa Justin Bieberiin liittyvän draaman vuoksi, ja nyt hän jää tauolle keskittyäkseen terveydentilansa parantamiseen.

Selena Gomez kertoo People-lehdelle kärsivänsä ahdistuksesta, paniikkikohtauksista ja masennuksista. Poptähden mukaan ne ovat hänellä viime vuonna todetun Systeemisen lupus erythematossusin sivuoireita.

– Haluan keskittyä ennakoivasti pitämään yllä terveyttäni ja onneani. Olen päättänyt että paras tapa jatkaa eteenpäin on pitää hieman taukoa uraltani, Selena kuvailee People-lehden artikkelissa.

Revival World Tour -maailmankiertueen oli määrä jatkua loppuvuoden ajan. Toistaiseksi ei ole selvillä, tuleeko Selena Gomez perumaan osan tai kaikki loput suunnitelluista esiintymisistään. Live Nation vahvisti tänään, että Selenaa ei nähdä myöskään Suomessa.