Chris Brown otti kohusta hyödyn irti – julkaisi heti uutta musiikkia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Juuri kun parisuhdeväkivaltakohussa ryvettyneen räppäri Chris Brownin imago alkoi eheytyä, uhkasi hän huhupuheiden mukaan mallikaunotarta aseella kodissaan Los Angelesin Tarzanassa. Mies maksoi 250.000 dollarin takuusumman ja vapautui kaltereiden takaa odottamaan oikeudenkäyntiä vapaalla jalalla.

Chris Brown on julkaissut kohun keskiössä uutta musiikkia. Mies kertoi sosiaalisessa mediassa, että kaikki ovat varmaan kuulleet meneillään olevasta mylläkästä. Hän aikoo kääntää toisen poskensa ja julkaista musiikkia kaikkien kuunneltavaksi. Kappaleen nimi on What Would You Do.

Otsikoihin noussut tilanne sai alkunsa, kun mallikaunotar Baylee Curran ilmoitti hätäkeskukseen, että artisti uhkasi häntä aseella. Poliisit löysivät myös kotietsinnöissä kassin, jossa oli aseita ja huumeita. Kassi oli heitetty tämän hetken tietojen mukaan ulos Brownin talon ikkunasta. Mallin puheita on väitetty valheeksi Brownin taustajoukoista.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/280836506″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]