Kesärakkaus loppui – Brooklyn Beckham erosi elokuvatähdestä!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen teinitähti Chloe Moretz ja Beckhamien poika Brooklyn ihastuivat toisiinsa alkukesällä. Brooklyn vietti kesän perheensä kanssa Los Angelesissa, jossa hän alkoi seurustelemaan toukokuussa Chloe Moretzin kanssa. Pariskunta julkaisi paljon yhteisiä kuvia kesän aikana sosiaalisessa mediassa ja kävivät tapahtumissa toistensa seuralaisina.

Splash
Splash

Daily Mail -lehden mukaan nuoren parin suhde on kuitenkin nyt ohi ja Brooklyn on muuttanut takaisin Lontooseen.

17-vuotias Brooklyn julkaisi Instagramissa vielä kaksi viikko sitten kuvan, jossa 19-vuotias Chloe on hänen sylissään. Kuvan yhteydessä nuori miehen alku kertoi aina suojelevansa tyttöystäväänsä. Lontooseen paluun jälkeen Brooklyn on nähty skeittipuistossa alakuloisena.

Congratulations ❤️ proud of this one xx

Kuva, jonka bb (@brooklynbeckham) julkaisi

Nothing better ❤️

Video, jonka bb (@brooklynbeckham) julkaisi

Beach day ❤️

Kuva, jonka bb (@brooklynbeckham) julkaisi

Keeping her safe ❤️

Kuva, jonka bb (@brooklynbeckham) julkaisi