Uusi farkkutrendi revitään nyt takapuolesta – onko jo liian rohkeaa Suomeen?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Keväällä muun muassa Jennerin siskokset kulkivat lyhyissä minishortseissa, joiden alta pakaran ja reiden taitekohta ja osa paljasta pakaraa paljastui. Nyt Kylie Jenner saattaa olla asettamassa uutta trendiä housuilla, jotka on kulutettu puhki takapuolesta.

Kylie Jenner on julkaissut Instagram-kanavallaan kaksi kuvaa tyylistä, jossa hänellä on löysä pusakka ja takapuolesta rikotut farkut yllään. Kulutukset on tehty niin ylös, että naisen kummatkin pakarat näkyvät housuihin tulleista aukoista läpi.

19-vuotias Kylie Jenner on monien teinityttöjena ja nuorten naisten tyyli-ikoni, minkä vuoksi hänen tyyliään seurataan ja kopioidaan. On varmasti vain ajan kysymys, koska kaupungilla alkaa näkymään tyttöjä, joilla on yllään pakarat paljastavat farkut.