Juha Sipilän fläppitaulusta nettihitti – pilakuvat leviävät verkossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Keskustapuolue twiittasi taannoin kuvan, jossa pääminiteri Juha Sipilä hahmottelee puolueen omien sanojen mukaan budjettiriihiä fläppitaululle. Keskustan edustajat eivät ehkä osanneet arvata päätyvänsä nettihitiksi nousseen meemin aiheeksi.

Twitter-käyttäjät alkoivat nopeasti muokkaamaan fläppitauluun uusia tekstejä ja kuvia. Uuteen uskoon laitettuja otoksia jaetaan sosiaalisessa mediassa #sipilänfläppitaulu -hashtagin alla.

Useissa muokkauksissa vitsailtiin arvatenkin maamme hallituksen linjan kustannuksella. Fläppitaululle pääsivät kuitenkin myös muut päivän polttavat aiheet, kuten Pokemonit, Harambe-gorilla ja Valion Mifu-maitoproteiinivalmiste.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat