Mies unohti osoitteen – piirsi kirjekuoreen kartan!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Postin tiet ovat usein monenkirjavat, ja Suomessakin on nähty monia tapauksia, joissa kirjeen tai kortin perille pääseminen on edellyttänyt postimieheltä melkoista salapoliisityötä. Nyt Islannissa on käynyt tapaus, jossa kirjeen kirjoittaja ei muistanut vastaanottajan osoitetta, mutta muisti missä tämä asui.

Osoitteen sijaan lähettäjä päätti piirtää kirjekuoren päälle kartan talosta, jonne hän halusi kirjeen löytävän perille. Lisäksi hän kirjoitti kuoreen lisätietoja.

”Nimi: Islantilaistanskalainen pariskunta jolla on hevosfarmi, kolme lasta ja runsain määrin lampaita”

”Tanskalainen nainen joka työskentelee Búðardalurissa sijaitsevassa supermarketissa”

Lähettäjä muisti onneksi maan ja kaupungin oikein. Skessuhornið-lehden mukaan melko hankalalta näyttävä tilanne ratkesi lopulta hienosti, kun Búðardalurin kaupungin postimies osasi yhdistää karttapiirroksen ja tekstin oikeaan taloon ja toimitti kirjeen perille oikealle vastaanottajalle.

Without an address, an Icelandic tourist drew this map of the intended location (Búðardalur) and surroundings on the envelope. The postal service delivered!