Nerokas niksi lapsiperheisiin – enää kupit ja kulhot eivät kaadu

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lattialle kaatuneet murokulhot ja puurokipot ovat tuttu näky lapsiperheissä, joissa taaperot opettelevat syömään itse. Nyt lifestyle-sivusto Nifty neuvoo yksinkertaisen ja nerokkaan vinkin, kuinka kulhot voi tuunata liikkumattomiksi.

Kulhon pohjaan voi liimata imukupit. Videolla näytetään, kuinka imukuppikoukuista leikataan ylimääräiset osat pois ja liimataan kestävällä liimalla astian pohjaan. Imukuppien liiman kannattaa kuivua yön yli ennen astian käyttämistä.

Ideaa voi hyödyntää myös lemmikkieläinten astioissa, mikäli ne tuppaavat kaatumaan tai liikkumaan lattialla. Markkinoilla on myös liukuesteillä varustettuja lautasia ja kulhoja, mutta niiden pohjassa oleva kumi haperoituu ajan kuluessa.