Rihanna paljasti mystisen tatuointinsa taustan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Drake villitsi fanit kertomalla viimein julkisesti MTV Video Music Awards -palkintogaalan lavalla, että hän on rakastanut Rihannaa viimeiset seitsemän vuotta. Rakkauden tunnustamisen jälkeen pari on nähty hempeilemässä klubeilla ja suutelemassa yhteisillä keikkalavoilla.

Nyt Rihanna on tehnyt heidän parisuhteestaan entistäkin romanttisemman. Nainen on ottanut nilkkaansa tatuoinnin, joka tulee aina muistuttamaan häntä Drakesta. Tatuointi on kuva pienestä haista, joka on harmaan värityksen sijaan maastokuviollinen.

TMZ-sivuston mukaan tatuointi muistuttaa naista hänen ja Draken ensimmäisistä treffeistä. Pariskunta oli käynyt yhdessä vesieläinpuistossa, jossa Drake oli ostanut kauniille treffikumppanilleen pehmoleluhain, joka oli ollut väreiltään maastokuviollinen.

Camo shark for my dear friend @badgalriri Also… I just found out you can zoom on IG- enjoy :)

Kuva, jonka Bang Bang (@bangbangnyc) julkaisi