Tässäkö Taylor Swiftin syy MTV-gaalan väliin jättämiselle?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mediassa on ihmetelty Taylor Swiftin poissaoloa sunnuntaina järjestetystä MTV Video Music Awards -gaalasta. Tähdellä vaikuttaa kuitenkin olleen hyvä syy jättää juhlat väliin, sillä hänet nähtiin maanantaina tulevan oikeudenkäynnin mahdollisena valamiehistön jäsenenä.

Muiden paikallaolijoiden yllätykseksi Taylor Swift ilmaantui Tennesseen Nashvillessa järjestettyyn tilaisuuteen, jossa etsittiin valamiehistön jäseniä tulevaan oikeudenkäyntiin. The Guardian -lehden mukaan tuomioistuimessa tullaan käsittelemään raiskaus- ja sieppaustapausta.

Taylor Swift sai kuitenkin oikeuden tuomarilta kuvan olla osallistumatta valamiehistön tehtäviin. Syynä tähän on tähden oma tuleva oikeudenkäynti, jonka hän uskoi vaikuttavan omaan puolueettomuuteensa. Oikeusjutussa tullaan käsittelemään tapausta, jossa radiojuontajan kerrotaan kähmineen Swiftiä fanitapaamisessa.

Poptähti kuitenkin lupasi olla valmis toimimaan valamiehistön jäsenenä muunlaista tapausta käsittelevässä oikeudenkäynnissä. Jälkikäteen Taylor Swift vielä poseerasi yhteiskuvissa muiden valamiehistön potentiaalisten jäsenten kanssa.