Rannalla oli koditon erakkorapu – ihmiset ryhtyivät auttamaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Erakkoravuilla on pehmeä takaruumis, minkä suojaksi ne käyttävätkin tunnusomaisesti jonkin toisen eläimen kuorta. Yleensä ne löytävät itselleen sopivan kotilon, jonka ne joutuvat välillä kasvettuaan vaihtamaan isompaan.

Rannalla olleet ystävykset huomasivat hiekalla vipeltävän pienen erakkoravun, jolla ei ollut kotiloa. Ystävykset päättivät kuvata videolle tilanteen, jossa he yrittivät etsiä ravulla sopivaa kotiloa ja saada ravun valitsemaan itselleen uuden kodin.

Erakkorapu ei aluksi ole ottaa apua vastaan vaan yrittää väistellä ihmisiä ja mennä karkuun. Kun mies kerää kuitenkin rivillisen kotiloita erakkoravulle valittavaksi, se hyväksyy niistä lopulta yhden, jonka sisälle se asettuu taloksi. Tämän jälkeen erakkorapu jatkaa matkaansa uuden kotilonsa kanssa.