Nainen kumoaa videoillaan kaikki kauneusmyytit

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Marimar Quiora on 21-vuotias vloggaaja, joka on saavuttanut mainetta YouTubeen julkaisemillaan meikkausvideoilla. Hänen kasvoillaan on suurikokoinen kasvain, mikä estää naista puhumasta tai syömästä. Marimar haluaa kuitenkin kumota kauneusmyyttejä terveellä itsetunnolla.

YouTuben meikkausvideot ovat yleensä kuvankauniiden naisten tekemiä, ellei kyseessä ole vitsillä väsätty opetusvideo. Marimar eroaa joukosta suuresti, sillä hänen ulkonäkönsä ei edusta perinteisiä kauneusnormeja. Naisen kasvot ovat todella suurikokoiset.

Marimar käyttää viittomakieltä kommunikoidessaan. Aktiivisella naisella on miljoonia seuraajia. Lapsesta saakka kasvaimen kanssa elänyt nainen osaa nyt arvostaa itseään ja sanoisi omalle nuoremmalle peilikuvalleen, että hän on kaunis. Marimarin kasvainta on operoitu useita kertoja.