Pidätkö Gin & Tonicista? Saatat olla psykopaatti

Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tutkimusten mukaan on huomattu, että ginin juomisella on monia terveyshyötyjä. Gini alentaa muun muassa sydänsairausriskiä, auttaa painonhallinnassa ja saa näyttämään nuoremmalta. Uuden tutkimuksen mukaan kuitenkin ihmiset, joille gini parhaiten maistuu, saattavat olla psykopaatteja.

Gin & Tonic -drinkki voi maistua joidenkin suuhun liian kirpeältä ja katkeralta, minkä vuoksi kaikki eivät voi sietää kyseistä juomaa. On kuitenkin huomattu, että juuri katkeria juomia himoitsevilla ihmisillä on persoonassaan psykopaatteihin viittaavia ominaisuuksia.

Tutkijat saivat Evening Standard -sivuston mukaan selville, että kahvista ja tonicin katkerasta mausta nauttivilla ihmisillä oli luonteessaan machiavellismisia, sadistisia ja narsistisia piirteitä. He olivat muita ihmisiä ja heidän tarpeitaan kohtaan kylmempiä, itsekkäitä ja pinnallisia. Heillä ei ollut empatiakykyä ja he nauttivat muiden ihmisten kivusta ja epäonnistumisista.