Raju takaisku: Zayn Malik ei uskalla esiintyä yksin – potee esiintymiskammoa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

One Direction -poikabändistä lähtenyt Zayn Malik on niittänyt suurta suosiota hänen omalla soolomateriaalillaan. Miehelle on varattu suuria eriintymisiä alati kasvavan kysynnän vuoksi, mutta Malikia on alkanut jännittämään.

23-vuotias Zayn Malik perui juuri suuren Dubaissa järjestettävän konsertin, jossa hänen oli määrä esiintyä. Mies on ollut todella pahoillaan ja pyydellyt faneiltaan anteeksi kertoen, että hän on kokenut suurta epävarmuutta ja ahdistusta omaa sooloesitystään kohtaan.

Zayn Malikia on pidetty One Directionin riveissä varmana esiintyjänä, mutta miestä on alkanutkin jännittämään esiintyminen ilman neljää muuta jäsentä. Yksin esiintyminen on luonut niin suuret paineet miehelle, että hän on alkanut potemaan esiintymiskammoa. Dubain konsertin oli määrä tapahtua vasta lokakuussa, mutta mies kertoi Daily Mail -lehden mukaan tietävänsä jo nyt, että hän ei tule olemaan vielä valmis siihen.