Aviopari löysi lähes identtiset kuvat toisistaan samassa huvipuistossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalaiselle pariskunnalle paljastui vanhojen valokuvien kautta hauska ja yllättävä yhteensattuma toistensa mennesisyydestä. Kumpikin oli vieraillut samassa huvipuistossa lapsena, ja kummastakin oli otettu lähes identtiset valokuvat.

Pennsylvanian Hersehyparkissa ikuistetut kuvat oli otettu 20 vuotta ennen kuin pariskunta tapasi toisensa. Kumpikin oli kuvien ottamishetkellä noin kymmenvuotiaita. Kuvat Reddit-sivustolla jakanut mies varttui Pennsylvaniassa, kun taas hänen vaimonsa vietti lapsuutensa New Jerseyn osavaltiossa.

Kolmekymppisinä toisensa tavannut pariskunta huomasi hämmästyttävän yhteensattuman seurusteltuaan parin kuukauden ajan. Miehen mukaan kuvat asetettiin esille parin hääjuhlissa.