Peniksen ravistelu historiaan – puhdistava pisuaari kehitteillä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ravistelun voi pian jättää huoletta väliin pisuaarilla käymisen yhteydessä. Tulevaisuudessa urinaalit huolehtivat nimittäin itsestään peniksen puhtaana pysymisestä virtsaamisen jäljiltä – ainakin, mikäli espanjalaisen kolmikon keksinnöstä tulee hitti.

Urinary 2.0 -nimen saanut pisuaari on varustettu sensoreilla, jotka lähtevät päälle virtsaamisen jälkeen. Pisuaari huuhtelee peniksen automaattisesti saippuavedellä, ja kuivaa sen lopuksi lempeän lämpimällä puhalluksella.

Prototyypin asteella olevan Urinary 2.0 -laitteen ovat kehitelleen biokemisti ja liikemies Eduard Gevorkyan, ekonomisti Ivan Giner ja valmentaja Miguel Angel Levanteri. Miehet uskovat keksintönsä mullistavan maailman.

– Ehdotimme sensoreiden käyttämistä, jotta virtsaajan ei tarvitse koskea mihinkään. Niinpä laite on niin hygieeninen kuin vain mahdollista, Gevorkyan kertoi La Info -uutissivustolle.

Pisuaarin suunnitelleet miehet käyvät parhaillaan neuvotteluja patentin myymisestä eteenpäin. Miehet uskovat keksinnölle olevan kysyntää erityisesti Islannissa, Ruotsissa ja Itävallassa, jotka ovat heidän mukaansa maailman puhtaimpia valtioita.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat