Peniksen ravistelu historiaan – puhdistava pisuaari kehitteillä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ravistelun voi pian jättää huoletta väliin pisuaarilla käymisen yhteydessä. Tulevaisuudessa urinaalit huolehtivat nimittäin itsestään peniksen puhtaana pysymisestä virtsaamisen jäljiltä – ainakin, mikäli espanjalaisen kolmikon keksinnöstä tulee hitti.

Urinary 2.0 -nimen saanut pisuaari on varustettu sensoreilla, jotka lähtevät päälle virtsaamisen jälkeen. Pisuaari huuhtelee peniksen automaattisesti saippuavedellä, ja kuivaa sen lopuksi lempeän lämpimällä puhalluksella.

Prototyypin asteella olevan Urinary 2.0 -laitteen ovat kehitelleen biokemisti ja liikemies Eduard Gevorkyan, ekonomisti Ivan Giner ja valmentaja Miguel Angel Levanteri. Miehet uskovat keksintönsä mullistavan maailman.

– Ehdotimme sensoreiden käyttämistä, jotta virtsaajan ei tarvitse koskea mihinkään. Niinpä laite on niin hygieeninen kuin vain mahdollista, Gevorkyan kertoi La Info -uutissivustolle.

Pisuaarin suunnitelleet miehet käyvät parhaillaan neuvotteluja patentin myymisestä eteenpäin. Miehet uskovat keksinnölle olevan kysyntää erityisesti Islannissa, Ruotsissa ja Itävallassa, jotka ovat heidän mukaansa maailman puhtaimpia valtioita.