Taylor Swift ja Tom Hiddleston erosivat!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Taylor Swiftin ja näyttelijä Tom Hiddlestonin suhde on ollut yksi tämän vuoden kohutuimmista tapauksista viihdemaailmassa. Nyt kolme kuukautta kestänyt seurustelusuhde on kuitenkin tullut päätökseen.

Us Weekly -lehden mukaan Tom Hiddleston olisi halunnut suhteen olevan julkisempi, mikä meni Swiftin mukavuusalueen ulkopuolelle. Tämä aiheutti erimielisyyksiä pariskunnan kesken, ja lopulta poptähti päätti erota. Hiddlestonin kerrotaan olevan häpeissään parisuhteen päättymisestä.

Suhteen kerrotaan myös kärsineen miehen kiireisen aikataulun vuoksi. Näyttelijä oli viettänyt runsaasti aikaa Australiassa Thor: Ragnarok -elokuvan kuvauksissa Swiftin pysytellessä Yhdysvalloissa.

Pari myönsi seurustelevansa kesäkuussa sen jälkeen, kun heidät kuvattiin intiimissä tilanteessa Rhode Islandilla. 26-vuotiaan poptähden ja 35-vuotiaan brittinäyttelijän suhdetta ehdittiin epäillä sosiaalisessa mediassa pelkäksi julkisuustempuksi, mutta pari kiisti huhut.