Mies esitti olympiavoittajaa – täydestä meni

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kevin Li -niminen mies halusi tietää miltä olympiavoittajista tuntuu. Hän halusi saada itselleen samanlaista huomiota kuin voittajat saavat, minkä vuoksi hän pukeutuikin New Yorkin kaduilla Yhdysvaltojen joukkueen pusakkaan ja laittoi kultaisen mitalin kaulaansa.

Kevin Li suuntasi New Yorkin kaduille kävelemään ihmisten sekaan. Ei mennyt aikaakaan kun ihmiset alkoivat kiinnittämään häneen huomiota. Kaikki tulivat onnittelemaan miestä voitosta ja halusivat miehen kanssa yhteiskuvaan.

Ihmiset pysäyttivät Kevinin kadulla jatkuvasti ottaakseen hänestä valokuvan ja kysyäkseen millainen kokemus Brasiliassa järjestetyt kilpailut olivat. Kokeilu oli todella onnistunut, ja mies sai valeasussaan jopa ilmaisen lounaan itselleen.