”Aikuinen, sinun ankea arkesi on lapsesi lapsuus”

Lifestyle Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään Mikkelissä sijaitsevan päiväkodin portilla olevasta kyltistä, jossa vanhempia pyydetään lopettamaan puhelunsa, koska päiväkodissa on edessä päivän tärkein tapaaminen. Samalla toimituksessa tuli mieleen jo vuosien ajan levinnyt toinen tärkeä aihe.

aikuinensinunankeaarkesionlapsesilapsuus09092016

Sosiaalisessa mediassa ja useissa medioissa on viime vuosina muistutettu perheiden vanhempia siitä, että heidän tulisi ajatella asioita yhä enemmän lasten näkökulmasta.

Monet pienten lasten vanhemmat elävät hektisiä niin sanottuja ruuhkavuosia, joiden kiireessä joskus voi unohtua, että samaan aikaan perheen lapset elävät omaa ainutkertaista lapsuuttaan. Siksi päätimme julkaista nyt klassikkosanonnan uudelleen näin viikonlopun alla.