Tyttö sai kuulla vaatteidensa olevan siskojen vanhoja – pettyi karvaasti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pienemmät sisarukset saavat monissa asioissa tyytyä vanhempien sisarustensa käyttämiin tavaroihin ja vanhoihin vaatteisiin. Eräs äiti oli juksannut tytärtään ja kertonut ostavansa hänen vaatteensa hienosta putiikista. Kun tytär sai viimein kuulla, että hänen vaatteensa ovatkin siskojen vanhoja, hän pettyi karvaasti.

Kate-tytön äiti Claire McCormack kertoi tyttärelleen autossa, että hänen keksimäänsä L’attic-nimistä putiikkia ei ole olemassakaan. Aina kun äiti on on kertonut käyvänsä hienossa liikkeessä ostamassa tytölle vaatteita, hän onkin vieraillut vain kellarissa ja penkonut vanhoja laatikoita.

Kun tyttö kuulee, että kellarissa säilytetään hänen siskojensa vanhoja vaatteita, hän tuohtuu ja pahoittaa mielensä. Hän ei olisi voinut varmasti kuvitellakaan hienon L’attic-putiikin vaatteiden olevan oikeasti Chloe ja Cara -siskojen vanhoja vaatteita.