Huumeongelma räjähti käsiin – poliisi julkaisi järkyttävät kuvat

Ohhoh! · Stara.fi

Yhdysvaltojen Ohion East Liverpoolissa huumeongelmat ovat kasvaneet merkittävästi viime aikoina, ja nyt paikallinen poliisi on yhdessä kaupungin muiden viranomaisten ja tuomioistuimen kanssa päättänyt ottaa tilanteeseen poikkeuksellisella tavalla kantaa ryhtymällä julkaisemaan shokeeraavia valokuvia kaupungin huumeongelman ilmenemisestä.

Tuoreessa järkyttävässä kuvassa nähdään miten keski-ikäinen pariskunta on menettänyt tajuntansa ilmeisesti heroiinin yliannostuksen vuoksi. Tajunnan menetys ei vielä yksin riittänyt, sillä se tapahtui liikkuvassa Ford Explorer -henkilöautossa pariskunnan nelivuotias poika takapenkillä turvaistuimessa.

Poliisi sai hälytyksen, kun henkilöauto kaahasi hallitsemattomasti liikenteessä ja osui koulubussin perään. Viranomaisten saapuessa paikalle äiti oli jo tajuton, mutta isä kykeni vielä liikkumaan ja mumisemaan jotain sekavaa. Pian myös isä menetti tajuntansa. Vanhemmat kiidätettiin sairaalahoitoon ja poika huostaanotettiin. Autosta löytyi merkkejä huumeidenkäytöstä.

Liverpoolin poliisi
Liverpoolin poliisi
Liverpoolin poliisi
Liverpoolin poliisi

PÄIVITYS: East Liverpoolin sijaintimaa on korjattu Iso-Britanniasta Yhdysvaltojen Ohion osavaltioon.