Airbnb-majoittaja paljasti kuvaavansa asiakkaidensa seksiä – levittää videoita

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sosiaalisessa mediassa on kohuttu paljastuksesta, jonka mukaan Airbnb-palvelussa majoitusta tarjoavat kuvaavat asiakkaitaan harrastamassa seksiä. Paljastus jaettiin Facebookin PostSecret-sivulla, jossa ihmiset voiva jakaa pimeimpiä salaisuuksiaan.

Paljastuksen tehnyt taho väittää, etteivät kuvatut videot jää ainoastaan hänen nähtäväkseen. Nimettömänä pysyttelevän henkilön mukaan Airbnb-majoittajat pyörittävät myös videoiden vaihtorinkiä toistensa kanssa.

Facebookissa anonyymisti kerrotun väitteen todenperäisyyttä ei ole voitu vahvistaa. Paljastus nousi kuitenkin PostSecretin viikon puhutuimmaksi salaisuudeksi. Telegraph-lehden mukaan Airbnb julkisti myöhemmin tiedotteen, jonka mukaan Facebook-viestin väitteitä tukemassa ei ole minkäänlaisia todisteita.

Kyseessä ei ole kuitenkaan ensimmäinen kerta, kun Airbnb-majoittajien väitetään asentaneen piilokameroita vuokraamiinsa asuntoihin. Viime joulukuussa saksalainen nainen nosti oikeusjutun yhtiötä vastaan löydettyään Kaliforniassa sijaitsevasta Airbnb-asunnosta piilotetun kameran.