Suomalaisvideolla vessapaperia hydraulipuristimeen – näin siinä sitten kävi

Viihdeuutiset · Jocka Träskbäck

Monissa kotitalouksissa on vessan, kylpyhuoneen ja keittiön hanan vieressä nestemäisen saippuan annostelija. Harva on kuitenkaan pannut sellaista koskaan hydraulipuristimeen samoin kuin ei myöskään vessanpönttöä tai vessapaperirullaa.

Palkittu suomalainen YouTube-sivusto Hydraulic Press Channel on nyt kokeillut niitä muiden puolesta. Lukemattomia esineitä kokoon puristanut Hydraulic Press Channel esittelee videollaan, miten muun muassa vessanpöntölle, vessapaperirullalle ja saippua-annostelijalle käy suuressa puristuksessa.

Ei liene yllätys, että romua ja sotkua tulee. Paitsi vessapaperin kanssa, sillä rulla muutti puristuksessa muotoaan kivikovaksi ja pieneksi läpyskäksi.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat