Perhe menetti keskospoikansa – isä otti sydäntäsärkevän tatuoinnin

Viihdeuutiset · Jocka Träskbäck

Lapsen menettäminen on pahinta mitä ihminen voi elämänsä aikana kokea. Sellainen tragedia muuttaa ihmistä vääjäämättä, ja elämänarvot menevät usein pitkälti uusiksi. Nyt keskospoikansa menettänyt isä on paljastanut miten upealla tavalla hän päätti kunnioittaa edesmenneen poikansa muistoa.

Australian New South Walesissa asuva 27-vuotias Brad Kearns on nykyisin kolmen pojan isä, mutta perheen ensimmäinen poika menehtyi. Nyt hän on paljastanut miten kunnioittaa esikoistaan, koska haluaa antaa muille samaan tilanteeseen joutuneille voimia kestää samanlainen koettelemus.

Kuntosaliohjaajana toimiva Kearns kertoi kuvan kera Facebookissa ottaneensa pienen poikansa muistoksi kaulalleen tatuoinnin, jossa nähdään kaksi pientä kättä. Samalla mies paljasti sydäntäsärkevän syyn käsien asentoon ja paikkaan.

– Nämä pienet kädet ovat asennossa, jossa ne kuvaavat ikuista halausta. Nämä ovat ensimmäisen lapsemme kädet. Hänen nimensä oli Buddy. Sen ei aina pitänyt olla hänen nimensä, mutta se tuntui juuri sillä hetkellä oikealta, kun tapasimme hänet ensikerran ja hän nukkui rauhallisesti. Hänen käsiensä jäljet muistuttavat minua hänestä päivittäin, Brad Kearns kertoi.