Sydäntäsärkevä kuva 89-vuotiaasta kärrymyyjästä tuonut hänelle jo 290 000 dollaria

Viihdeuutiset · Stara.fi

Internetin voima ylittää joskus käsityskyvyn rajat. Nyt 89-vuotias meksikolaista jäätelöä kärrystään Chicagossa myyvä Fidencio Sanchez on noussut nettitähdeksi, kun Joel Cervantes Macias ikuisti vanhuksen valokuvaan. Macias julkaisi kuvan verkossa, minkä jälkeen alkoi tapahtua suuria asioita.

Little Villagen alueella pitkää päivää työskennellyt vanhus sulatti nettikäyttäjien sydämet, ja pian hänen auttamisekseen perustettiin GoFundMe-joukkorahoituspalveluun oma keräyksensä. Se sai ihmiset raottamaan kukkarojensa nyörejä, sillä tähän mennessä vanhukselle on kerätty jo lähes 290.000 dollarin lahjoitukset ja summa kasvaa koko ajan.

Tyttärensä sairaan vaimonsa kanssa taannoin menettänyt Sanchez joutui ansaitsemaan pariskunnan elannon ja vaimon lääkkeet kärrymyynnillä, koska muita tuloja ei ollut. Ensin Sanchez osti mieheltä 20 jäätelöä 50 dollarilla, mutta hän halusi auttaa miestä enemmän. Tarkoituksena oli kerätä vanhalle miehelle 3.000 dollaria, mutta keräys lähti positiivisessa mielestä käsistä.