Kuu putosi Maahan? Valtava ilmapallo aiheutti paniikkia kaupungissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kiinan Fuzhoun asukkaat joutuivat hieraisemaan taannoin silmiään, sillä Kuu näytti vyöryvän kaupungin katuja pitkin. Valtava harmaa pallo aiheutti paniikkia vierimällä autojen yli. Kyseessä ei kuitenkaan ollut oikea Kuu, vaan sitä esittävä ilmapallo.

Valtava pallo oli pystytetty paikallisen ostoskeskuksen pihaan osana paikallista jokasyksyistä kuujuhlaa.

Kuu pääsi irralleen Kiinaa lähestyvän supertaifuuni Merantin mukanaan tuomien kovien tuulien voimasta. Videot kaduilla hämminkiä aiheuttavasta kuusta levisivät nopeasti sosiaalisessa mediassa. Ilmapallo ei tiettävästi aiheuttanut lainkaan henkilövahinkoja. Kuun tämänetkinen sijainti on kuitenkin edelleen arvoitus.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat