Fifty Shadesin traileri rikkoo ennätyksiä – ohitti tänään Star Warsin!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

E. L. Jamesin romaaniin perustuvan Fifty Shades Darker -elokuvan traileri julkaistiin taannoin verkossa. Suositun eroottisen draaman jatko-osa on paljastunut verkossa erittäin odotetuksi. Fifty Shades Darker -elokuvan traileria katsottiin ensimmäisen vuorokauden aikana 114 miljoonaa kertaa.

Luku on suurempi kuin huippusuositun Star Wars: The Force Awakens -elokuvan tapauksessa. Star Wars: The Force Awakensin traileria katseltiin 24 tunnin aikana tuolloin ennätykselliset 112 miljoonaa kertaa.

Fifty Shades Darker -elokuvan traileri on nyt siis kaikkien aikojen eniten vuorokauden aikana katselukertoja kerännyt täysipituinen traileri. Fifty Shades Darker -elokuvaa tähdittävät Jamie Dornan, Dakota Johnson ja Kim Basinger. Elokuvan ensi-ilta on Yhdysvalloissa 10. helmikuuta.