Matkalaukkujen 2.0 on tässä – toimii vaatehyllynä missä tahansa!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Matkoille pakkaaminen on eräänlainen taitolaji, jossa pieneen tilaan mahdutetaan jopa useamman viikon tarpeellisimmat tavarat vaatteineen ja hygieniatuotteineen. Pitkään samassa kohteessa viihtyvien kannattaakin purkaa laukun sisältö hotellihuoneen kaappiin reissun ajaksi.

Harva haluaa purkaa huolellisesti pakattua laukkua lyhyen pysähdyksen vuoksi. Tällöin vaihtoehtona voi olla omalla erillisellä hyllyllä varustettu matkalaukku nimeltään ShelfPack. Kapsäkin sisältä nousee oma hylly, jossa tavarat pysyvät siistissä järjestyksessä.

Sitä emme tiedä, kuinka hyvin tavarat ovat ojennuksessa lentokenttätyöntekijöiden käsittelyn ja ruumakuljetuksen jälkeen. Tuote voitti viime vuonna kansainvälisen The Travel Goods Show’n ensimmäisen palkinnon, jossa ihmiset saivat äänestää suosikkituotettaan matkustamiseen liittyen. Matkalaukulla on hintaa 310 euroa.

Shelfpack
Shelfpack