Robotit pantiin jonottamaan uutta iPhonea

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Joillain ihmisillä on tapana mennä jonottamaan päiväkausiksi kauppojen etee saadakseen odotetun uutuuslaitteen varmasti heti ilmestymispäivänä. Toiset laittavat robotin hoitamaan jonottamisen puolestaan.

Uudessa-Seelannissa sijaitseva Spark-liike tarjosi asiakkailleen mahdollisuuden jonottaa iPhone 7 -puhelinta yllättävällä tavalla. Sen sijaan, että he odotteleisivat itse kaupan edessä, he voivat antaa robottien tehdä sen.

New Zealand Herald -lehden mukaan Spark hankki Alpha 1 -robotit täysin Apple-tuotetta jonottavia varten. Yhteensä 100 robottia on seissyt jonossa 9. syyskuuta lähtien. Asiakkaat voivat seurata robottinsa jonottamista kotisohvalta käsin livestream-syötteen muodossa.

The line to buy a new iPhone in Auckland. #nz?? #auckland #iPhone7 #apple #spark

Video, jonka Fábio Pézão (@fabio_pezao) julkaisi

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat