Robotit pantiin jonottamaan uutta iPhonea

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Joillain ihmisillä on tapana mennä jonottamaan päiväkausiksi kauppojen etee saadakseen odotetun uutuuslaitteen varmasti heti ilmestymispäivänä. Toiset laittavat robotin hoitamaan jonottamisen puolestaan.

Uudessa-Seelannissa sijaitseva Spark-liike tarjosi asiakkailleen mahdollisuuden jonottaa iPhone 7 -puhelinta yllättävällä tavalla. Sen sijaan, että he odotteleisivat itse kaupan edessä, he voivat antaa robottien tehdä sen.

New Zealand Herald -lehden mukaan Spark hankki Alpha 1 -robotit täysin Apple-tuotetta jonottavia varten. Yhteensä 100 robottia on seissyt jonossa 9. syyskuuta lähtien. Asiakkaat voivat seurata robottinsa jonottamista kotisohvalta käsin livestream-syötteen muodossa.

The line to buy a new iPhone in Auckland. #nz?? #auckland #iPhone7 #apple #spark

Video, jonka Fábio Pézão (@fabio_pezao) julkaisi