Japanissa härskejä avaimenperiä – alkuperäinen tarkoitus siveellinen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Japanissa on siellä täällä gashapon-leluautomaatteja, joista voi ostaa esimerkiksi avaimenperiä tai kännykkäkoruja. Nyt kapseleihin on pakattu koruja, jotka esittävät siitepölyhiukkasia moninkertaisesti suurennettuna. Kaksimielinen saa revittyä ronskia huumoria leluista.

Rocketnews24.com
Rocketnews24.com

Moni japanilainen on huomannut, että automaateissa tällä hetkellä myytävät siitelöpölyhiukkasia esittävät lelut muistuttavat enemmän aikuisten seksikaupan esineiltä. Lelut näyttävät naisten ja miesten genitaalialueiden pienoismalleilta. Ehkäpä tästä syystä nyt myytävät kausikorut ovat saavuttaneet suurta suosiota.

Siitepölyfiguureista uutisoinut RocketNews24-sivusto kertoo, että kännykkäkorut ovat Kitan Club -nimisen yhtiön tekemiä. Yksi roikkuva lelu maksaa noin 2,5 euroa. Pikkutuhmia avaimenperiä on saatavilla syyskuun loppuun saakka ympäri Japania sijaitsevista gashapon-automaateista.