Keksin sisältä löytyi suuri hämähäkki – näin supermarket reagoi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen mies järkyttyi ostettuaan keksejä, jotka oli maustettu muullakin kuin vaniljalla. Yhden leivonnaisen sisältä paljastui nimittäin kuollut ötökkä. Mies kertoi New Yorkin Lindenhurstissa sijaitsevasta ALDI-ruokakaupasta ostetun keksipaketin olleen tarkoitettu hänen tyttärelleen.

Yhden leivonnaisen sivussa näkyi selkeästi hämähäkin jalat. Ötökkä oli siis ilmeisesti vahingossa leivottu keksin sisään.

ABC7 Chicago -uutissivuston mukaan ALDI-ruokakauppaketju tarjosi tapauksen hyvityksenä viiden dollarin arvoista kuponkia. Keksipaketin ostanut mies kuvailee hyvitystä naurettavana. ALDI kuvailee keksistä löytynyttä hämähäkkiä yksittäistapaukseksi. Kauppaketju lupaa kuitenkin tutkia tapausta tarkemmin.