Tyttöystävä oli synnyttämässä – poikaystävä nai sillä välin toisen naisen!

Viihdeuutiset · Annika Kela

24-vuotias englantilaisnainen on kokenut elämänsä järkytyksen kuultuaan, että hänen poikaystävänsä oli mennyt naimisiin sillä välin, kun hän oli ollut sairaalassa synnyttämässä heidän lastaan.

Heather McGillion ja Adonis Rodriguez olivat olleet parisuhteessa yli vuoden ennen Heatherin raskautta. Dominikaanisessa tasavallassa toisiinsa tutustunut pari oli elänyt yhdessä onnellista elämää. Kun McGillionin oli aika synnyttää, matkusti hän kotimaahansa Englantiin.

Adonis jäi Dominikaaniseen tasavaltaan, sillä hän ei onnistunut omien sanojensa mukaan saamaan viisumia Britanniaan. Tyttöystävän ollessa Englannissa, Adonis alkoi tapailla saksalaisturistia ja lopulta he menivät naimisiin. Daily Mail -lehden mukaan Heather sai tietää poikaystävänsä uudesta vaimosta lukiessaan Facebookia synnytyksen jälkeen.

Adonis oli päivittänyt sosiaaliseen mediaan kuvia häistään. Heatherille selvisi, että Adonis olikin pelannut likaista peliä jo heidän seurusteluaikanaan. Petoksesta huolimatta Heather on matkustanut Dominikaaniseen tasavaltaan, jotta Adonis voisi tavata lapsensa Diegon. Vanhemmat ovat yrittäneet pysyä väleissä lapsen edun vuoksi.