Aidosti kiinnostunut mies näkee vaivaa naisensa takia

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Eräs isoäiti neuvoi, että miesten takia ei kannata itkeä. Nekin vedet kannattaa ennemmin virtsata. Neuvo pätee edelleenkin, sillä mikäli kaksilahkeisesta ei aiheudu muuta kuin päänvaivaa, kannattaa elämässä siirtyä eteenpäin ja unohtaa vaivannäkö.

Naiset rakastavat suhteidensa analysointia. Perinteisesti ajateltuna neitokaiset purkavat tekstiviestit ja tapaamiset nanopartikkeleihin ja tarkastelevat jokaisen välimerkin ja hymiön suurennuslasilla. He pohtivat päänsä puhki sen takia, onko kundi tällä kertaa kaiken vaivan arvoinen. Ei sitä kannata pohtia.

Muistakaa isoäidin neuvo. Mikäli mies aiheuttaa unettomia öitä ja jatkuvaa epävarmuutta, ei hän todennäköisesti ole Se Oikea. Jos herraseura ei näe vaivaa naisensa tapaamisen vuoksi tai tee asioita hänen eteensä, ei kundia todennäköisesti kiinnosta neitokainen ainakaan syvällisemmällä tasolla.

YourTangon mukaan aidosti kiinnostuneiden miesten ei tarvitse pelata, vaan he osoittavat mielenkiintoaan ja antavat huomiotaan – pyytämättä.

Toinen isoäiti sanoi, että ei pidä tupata, jos ei tykätä. Mikäli mies ei ole kiinnostunut, ei naisen kannata tavoitella herraa itselleen tai tuhlata energiaa häneen. Vielä jonakin päivänä eteen astuu mies, joka vie oikeasti jalat alta – ja yleensä silloin kun sitä vähiten odottaa.