Pilapuhelulle odottamaton käänne – valehtelun Australian mestari löytyi?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hamish Blake ja Andy Lee muodostavat yhdessä australialaisen koomikkokaksikon. He juontavat yhdessä Hamish & Andy -nimistä radio-ohjelmaa, jossa he tekevät välillä satunnaisesti valikoiduille ihmisille pilapuheluita. Nyt yksi pilapuhelu onnistui niin hyvin, että ihmiset ovat antaneet pilapuhelun uhrille titteliksi ”Australian paras mies”.

Videolla nähdään miten Hamish Blake soittaa tuntemattomalle James-nimiselle miehelle ja kertoo, että hän on menossa työpaikkahaastatteluun. Miehellä ei ollut tarpeeksi suosittelijoita, minkä vuoksi hän oli kirjannut ansioluetteloonsa vain jonkun keksimänsä numeron. Numero kuului eräälle Jamesille, jolle Blake soitti varmistaakseen, että James voisi tosipaikan tullen valehdella työhaastattelijalle.

Kymmenen minuutin kuluttua juontajapari Andy Lee soitti Jamesille ja esitti työhaastattelijaa. James otti roolinsa tosissaan ja teki kaikkensa, että Blake saisi työpaikan. Hän valehteli todella suvereenisti tuntemattoman miehen puolesta ja heittäytyi aivan uskomattomalla tavalla. Pilapuhelun jälkeen kaikki ovat ylistäneet Jamesiä ja pitäneet häntä Australian parhaana miehenä.