Nainen näki tiellä kuolleen kissan – teki siitä käsilaukun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme aiemmin miehestä, joka oli tehnyt menehtyneestä kissastaan kauko-ohjattavan kopterin. Nyt verkossa leviää erikoinen kuva käsilaukusta, jonka Uudessa-Seelannissa asuva nainen on tehnyt huutokaupattavaksi.

Christchurchissa asuva Claire Hobbs on The Telegraph -lehden mukaan ammatiltaan eläinten täyttäjä. Kun hän oli nähnyt tiellä auton alle jääneen kissan, hän ei voinut olla käyttämättä tilaisuutta hyväkseen. Nainen päätti ikuistaa kissan raadon ja muuttaa sen käsilaukuksi.

Claire Hobbs myy käsilaukkua Trademe-sivuston huutokaupassa, joka sulkeutuu keskiviikkona. Kissakäsilaukun aloitushinta on 1.400 dollaria. Nainen luonnehtii laukkua täydelliseksi valinnaksi tytölle, jolla on jo kaikkea. Laukku kestää Hobbsin mukaan vuosia kunhan siitä pidetään hyvää huolta.

Nainen vakuuttaa, että kissaa ei satutettu tai tapettu laukkua varten vaan hän löysi sen tieltä. Hobbs on saanut laukun tekemisen vuoksi paljon kritiikkiä osakseen mikä onkin ymmärrettävää. Teoksen nähneiden mielestä eläinten täyttäminen on eri asia kuin niiden muuttaminen käyttötavaraksi, minkä vuoksi moni on hermostunut Hobbsin käsityöstä.