Norwegian kampanjoi Los Angelesin lentojaan: ”Brad on sinkku”

Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nokkelimmat markkinointikampanjat liittyvät usein jotenkin juuri valloillaan oleviin ilmiöihin, uutisiin ja puheenaiheisiin. Tällä hetkellä viihdelehdet ja jopa televisioidut uutislähetykset kuhisevat siitä miten näyttelijäpariskunta Brad Pitt ja Angelina Jolie ovat eronneet. Lentoyhtiö päätti ottaa tilanteesta kaiken hyödyn irti.

Lentoyhtiö Norwegian on yllättänyt ihmiset positiivisesti hauskalla ja ytimekkäällä mainoskampanjalla. He ovat ostaneet lehdistä sivun kokoisia mainoksia, joissa kerrotaan hyvin yksiselitteinen syy siihen minkä vuoksi ihmisen tulisi juuri nyt lentää Los Angelesiin. Syy on tietenkin se, että Brad Pitt on sinkkumies.

Norwegian on ottanut hyödyn irti siitä, että Brangelinassa on nyt Angelinan paikka vapaana. Lentoyhtiön mukaan suorin tie Bradin sydämeen menee Norwegianin kautta heidän suorilla lennoillaan.