Näin rajusti huumeidenkäyttö on jättänyt jälkensä tuttuihin julkkiksiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lukemattomat julkkistähdet ovart uransa aikana kärsineet päihdeongelmista, ja parhaillaan maailmalla kohistaan Brad Pittin huume- ja alkoholikierrettä. Huumeiden käytön tiedetään yleisesti aiheuttavan riippuvuutta, vakavia terveysongelmia sekä pahimmassa tapauksessa jopa menehtymistä.

Vaaroista huolimatta erityisesti moni julkisuuden henkilö on kertonut kokeilleensa huumeiden kanssa. Kaikilla tämä ei ole jäänyt ainoastaan viihdekäyttöön tai satunnaisiin kokeiluihin. Nyt tuore video on nostanut esille julkkiksia, joista todella näkee heidän harrastamansa intensiivisen huumeidenkäytön jättämät jäljet.

Mukana listalla on muun muassa Frendit-tähti Matthew Perry, joka on vuosien varrella ollut katkaisuhoidossa useampaan otteeseen huumeongelmansa johdosta. Huumeet ovatkin jättäneet jälkensä mieheen, ja hänen ulkomuotonsa on muuttunut dramaattisesti vuosien aikana.