Naiset haluavat treenatut takapuolet – myös miehille!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monien naisten unelmissa on täydellisen pyöreä, kiinteä ja treenattu takapuoli, jollaisen saa vain armottomilla jalkapäivillä kuntosalilla. Men’s Fitness -sivuston tekemän kyselyn mukaan on käynyt kuitenkin ilmi, että myös naiset arvostaisivat miehillä pyöreämpää ja treenattua takapuolta.

Sivusto oli tehnyt naisilla kyselyn, jossa he olivat pyytäneet naisia kertomaan mikä osa miehen kehossa treenattuna miellyttäisi heitä eniten. Leveät hartiat, lihaksikas selkä, vatsalihakset tai hauikset tuntuvat ilmeisimmiltä vastauksilta, mutta naiset olivat kuitenkin vastanneet takapuolen.

Naiset haluaisivat nähdä enemmän myös miehillä pyöreitä, kiinteitä ja treenattuja takapuolia. Vahvan takapuolen avulla miehet voivat myös nostaa kovempia painoja, välttää erilaisia loukkaantumisia kuntosalilla ja parantaa suorituskykyä lähes missä tahansa urheilulajissa, joten hyvästä takapuolesta on miehille muutakin hyötyä kuin naisten miellyttäminen.

#legday #butts #Smith machine

Video, jonka L.N.R.ALMEIDA (@rolandoarturoalmeida) julkaisi

Kuva Instagramkuntosali22092016.png