Naiset silmäilevät miehiä kuntosalilla – varsinkin näiden liikkeiden aikana

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kuntosalille mennään ensisijaisesti treenaamaan, mutta sinkut saattavat välillä löytää itsensä vilkuilemasta viehättävien naisten tai miesten perään hikoilun yhteydessä. Naiset voivat ajatella, että miehet katsovat liiankin usein salilla heidän tekemisiään, mutta kyselyn mukaan myös naiset syyllistyvät samanlaiseen tarkkailuun.

Men’s Fitness -sivusto kysyi naisilta millaisten treeniliikkeiden tekemistä he mieluiten katsovat kun heidän katseensa harhailee vieressä kuntoilevaan mieheen. Kyselyn vastauksista kävi ilmi, että lähes mikä tahansa kuntoilu miesten tekemänä miellyttää naisen silmää. Pari liikettä nousi kuitenkin hieman suosituimmiksi kuin toiset.

Moni nainen vastasi, että he pitävät juoksumatolla hikoilevien miesten tarkkailemisesta. Suosittuja vastauksia oli myös selkälihasten treenaaminen taljaa vetämällä ja leuanvetojen tekeminen, koska se vaatii niin paljon voimaa.