Parodia leviää somessa: ”Tauski on sinkku – meno Turkuun alkaen 9 euroa”

Matkailu · Stara.fi

Stara kertoi eilen miten norjalainen lentoyhtiö Norwegian reagoi nopeasti ja onnistuneesti julkkispari Brad Pittin ja Angelina Jolien avioeroon. Lentoyhtiö nimittäin julkaisi mainoksen, jossa se markkinoi Los Angelesin lentojaan kertomalla, että Brad on jälleen sinkku.

Tänään sosiaalisessa mediassa on lähtenyt leviämään vauhdikkaasti samasta kampanjasta tehty parodia, jossa VR mainostaa Suomessa junamatkoja Turkuun. Syyksi Turkuun matkustamiselle kerrotaan Norwegiania mukaillen, että ”Tauski on sinkku”.

Mainos olisi täydellinen menestys, jos se olisi aito ja VR:n itsensä tekemä. Tällä kertaa VR-yhtiön markkinointiosasto ei ole kuitenkaan ollut yhtä hyvin kartalla kuin norjalaisen lentoyhtiön vastaava, sillä kyseessä on Twitter-käyttäjä Niklas Ekebomin verkossa julkaisema parodiamainos. Jonkinlaista pelisilmää VR:ltä osoitti kuitenkin se, että hetki sitten junayhtiö uudelleentwiittasi kuvan omille seuraajilleen.