David Beckham otti nettihaasteen vastaan 13 kilometrin korkeudessa

Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisessa mediassa alkoi leviämään elokuussa haaste, jossa ihmisiä haastetaan tekemään 22 punnerrusta 22 päivän ajan. Haasteen tarkoituksena on levittää tietoisuuttaa siitä, miten amerikkalaiset nuoret sotaveteraanit menettävät palveluksessa henkisen hyvinvointinsa.

22 punnerrusta kuvaavat sitä miten Yhdysvalloissa 22 veteraania riistää henkensä päivittäin. Monet julkisuuden henkilöt ovat punnertaneet asian puolesta ja haastaneet mukaan muita. Nyt ohjaaja Guy Richie haastoi David Beckhamin mukaan. Beckham otti haasteen vastaan lentokoneessa.

David Beckham julkaisi Instagram-kanavallaan videon, jossa hän tekee 22 punnerrusta yli 13 kilometrin korkeudessa lentomatkan aikana. Beckhamin punnertaminen on kerännyt jo yli 2,5 miljoonaa katselua ja kommenteista päätellen tämä suoritus miellytti myös katsojia. Beckham puolestaan haastoi mukaan Jennifer Anistonin aviomiehen Justin Therouxin ja oman poikansa Brooklynin.