Hävittäjälentäjän hurja tempaus – lensi maata hipoen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Youtubessa julkaistulla videolla Libyan ilmavoimien lentäjä uhmaa vaaraa lentäessään aivan maan tuntumassa. Hurjan tilanteen taltioi ohjaamossa ollut kamera. Videolla MiG-hävittäjäkone ohittaa lentotukikohdan erittäin matalalla lentäen.

Koska tämä ei ollut ilmeisesti vielä tarpeeksi hurja suoritus, tekee lentäjä vielä 360 asteen pyörähdyksen lähes maata hipoen.

Youtube-videolla koneen kerrotaan olevan MiG-21, mutta The Aviatonist-sivuston mukaan kyseessä on MiG-23ML. Koneen uskotaan olevan Libyan armeijan viimeinen laatuaan.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat