Kardashian jo kihloissa? Suuri timanttisormus nimettömässä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Khloe Kardashian on näyttänyt unohtaneensa entisen aviomiehen Lamar Odomin, jonka jälkeen hän on alkanut seurustelemaan nuoremman NBA-pelaajan kanssa. Khloe on jo muutamien viikkojen ajan viihtynyt tiiviisti Cleveland Cavaliers -joukkueen riveissä pelaavan Tristan Thompsonin kanssa.

32-vuotias Khloe Kardashian on viettänyt paljon aikaa 25-vuotiaan Tristan Thompsonin seurassa ja tehnyt miehen kanssa jo yhteisiä lomamatkojakin. Nyt nainen nähtiin oman denim-mallistonsa promootiotilaisuudessa, jossa kaunottaren vasemmassa nimettömässä kimalteli näyttävä timanttisormus.

Kardashianin epäillään menneen jo nyt kihloihin nuoren koripalloilijan kanssa koska hän on pitänyt vasemmassa nimettömässään suurta timanttisormusta. Kardashian ei kuitenkaan ole vielä itse vahvistanut huhua suuntaan tai toiseen, mutta jatkaa edelleen sormuksensa esittelemistä valokuvaajille avoimesti.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash