Passengers-elokuvan traileri julkaistiin – Jennifer Lawrence ja Chris Pratt rakastuvat avaruudessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jennifer Lawrence ja Chris Pratt lukeutuvat tämän hetken rakastetuimpiin ja kovapalkkaisimpiin Hollywood-tähtiin. Tänä vuonna kaksikko nähdään tähdittämässä yhdessä sci-fi -romanssiksi kuvailtua Passengers-elokuvaa.

Passengers kertoo avaruusaluksessa uudelle kotiplaeetalleen matkustavasta Jimistä ja Aurorasta, jotka heräävät syväjäädytyksestä vahingossa 90 vuotta liian aikaisin. Kahdestaan aikaa viettävän kaksikon rakastuessa aluksessa ilmenee vika, joka saattaa uhata kaikkia sen 5 000 matkustajaa.

Passengersin ohjaa The Imitation Game -elokuvallaan Oscar-ehdokkaana olllut Morten Tyldum. Trailerin perusteella lähes jokaiselle katsojalle jotain tarjoavan elokuvan ensi-ilta on Yhdysvalloissa 21. joulukuuta 2016.