Passengers-elokuvan traileri julkaistiin – Jennifer Lawrence ja Chris Pratt rakastuvat avaruudessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jennifer Lawrence ja Chris Pratt lukeutuvat tämän hetken rakastetuimpiin ja kovapalkkaisimpiin Hollywood-tähtiin. Tänä vuonna kaksikko nähdään tähdittämässä yhdessä sci-fi -romanssiksi kuvailtua Passengers-elokuvaa.

Passengers kertoo avaruusaluksessa uudelle kotiplaeetalleen matkustavasta Jimistä ja Aurorasta, jotka heräävät syväjäädytyksestä vahingossa 90 vuotta liian aikaisin. Kahdestaan aikaa viettävän kaksikon rakastuessa aluksessa ilmenee vika, joka saattaa uhata kaikkia sen 5 000 matkustajaa.

Passengersin ohjaa The Imitation Game -elokuvallaan Oscar-ehdokkaana olllut Morten Tyldum. Trailerin perusteella lähes jokaiselle katsojalle jotain tarjoavan elokuvan ensi-ilta on Yhdysvalloissa 21. joulukuuta 2016.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat