Unohda pomppulinnat – tässä puhallettava irkkupubi aikuisten illanviettoihin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Irlantilaisteemaisissa anniskeluravintoloissa soi yleensä nopeatempoinen viulumusiikki, jonka tahdissa kumotaan tuoppeja ja lauletaan kovaäänisesti. Suomessa on useita irkkupubeja, mutta Yhdysvaltojen Bostonissa vuokrataan ja myydään liikkuvia pubeja apilanlehtimaan ystäville.

The Paddy Wagon Pub on bostonilainen yritys, joka vuokraa ja myy ilmatäytteisiä irkkupubeja tapahtumiin. Telttaa vuokratessa mukaan tulee myös ammattilaisista koostuva henkilökunta, jotka osaavat kaataa ja tarjoilla olutta oikein irkkulaistyyliin. Kuten tiedetty, on Bostonin alueella runsaasti amerikanirlantilaisia veijareita.

Puhallettavaan irkkupubiin mahtuu parhaimmillaan 80 juhlijaa, mutta niitä on saatavilla myös pienempinä versioina. Vuokrahintaan sisältyvät myös aidon tunnelman takaava musiikki ja irlantilaiset ruoat. Pubeja voi tilata omaksi, mikäli ei juuri nyt pääse järjestämään juhlia Bostonin akselille.