Hämähäkki aiheutti auto-onnettomuuden – auto syöksyi ojaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hämähäkkikammosta kärsii noin 3-6 prosenttia väestöstä. Yksi araknofobiasta kärsivistä on Yhdysvaltojen Portlandissa asuva nainen. Hän ajoi autonsa ojaan yhden ainoan hämähäkin takia. Vakuutusyhtiö on varmasti todella kiitollinen kahdeksanjalkaiselle miniveijarille.

Washington Countyn poliisiviranomaiset ovat julkaisseet Twitterissä kuvan ojassa makaavasta ajoneuvosta. Naisen kuljettama Toyota oli suistunut tieltä kuskin pelästyttyä taustapeilistä roikkunutta hämähäkkiä. CNN-uutiskanavan mukaan kuljettaja ei loukkaantunut ulosajossa, vaikka auto pyörähti ilmalennossa kyljelleen. Ajoneuvo sai sen sijaan suuria peltivaurioita.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta kun uutisoimme hämähäkin aiheuttamasta auto-onnettomuudesta. Taannoin Indianassa asuva nainen oli hypännyt ulos liikkuvasta autosta nähtyään hämähäkin autossa. Hänen yhdeksänvuotias poikansa oli jäänyt autoon. Poika oli painanut vahingossa kaasupoljinta jarrun sijaan yrittäessään pysäyttää autoa. Lopulta ajoneuvo kolaroi koulubussin kanssa.