Lohikäärmehanskat ovat seuraava neulontahitti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Syksyn tullen käsitöihin hurahtaneet ihmiset kaivavat paksummat langat ja kutimet esille. Taitavissa käsissä syntyvät niin lapaset, neuleet, kaulahuivit, sukat kuin pipotkin. Latviasta kotoisin oleva Mareshopin käsityöläinen loihtii upeita käsien lämmittimiä.

Lohikäärmekynsikkäiksi kutsut kärjettömät lapaset ovat taidokkaasti neulottuja lämmittimiä. Niissä toistuvat kirjavien lankojen upeat sävyt ja kekseliäs muotokieli. Hanskat näyttävät suomuisilta. Nainen esitteli luomuksiaan Bored Pandan sivustolla.

Lohikäärmehanskoja oli tarjolla Etsy-verkkokaupassa, mutta suuren mediahuomion takia ne myytiin hetkessä loppuun. Tässäpä oiva markkinarako taidokkaalle tekijälle, sillä kysyntää tuntuisi olevan. Mikäli joku keksii neulontaohjeet näille hanskoille, voisi hän jakaa sen myös suuremman yleisön kanssa.