Maailmassa on sittenkin rakkautta – nämä parit todistavat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Koko viihdemaailma pysähtyi kun uutisiin nousi tieto ikuisuuspari Brad Pittin ja Angelina Jolien erosta. Julkkisparin liittoa pidettiin suorastaan rakkauden symbolina, ja moni on väittänyt eron tarkoittavan rakkauden loppumista koko maailmankaikkeudesta. Onneksi on olemassa muitakin pareja, jotka luovat uskoa rakkauteen.

Splash
Splash

Kun puolet avioliitoista päätyy eroon, voi olla vaikeaa luottaa rakkauden kantavaan voimaan ja ikuiseen yhdessäoloon. Onneksi julkisuudessa on vielä muutama pariskunta, jotka osoittavat aidon rakkauden kestävän kaiken. Ensimmäiseksi mainittakoon Yhdysvaltain presidentti Barack Obama ja hänen vaimonsa Michelle. Toisena tulevat George ja Amal Clooney.

Entäpä vuosikymmeniä sitten ensimmäisen kerran tavanneet Jay Z ja Beyoncé, jotka pitävät edelleenkin yhtä. Samaa voisi sanoa ihastuttavasta esimerkkipariskunnasta, eli Postia de Rossista ja Ellen DeGeneresistä. Kunniamaininnan ansaitsevat myös John Legend ja Chrissy Teigen. Eikä aito rakkauslista ole mitään ilman David ja Victoria Beckhamia.