Tom Hanks näki puistossa hääparin – päätti tehdä ikimuistoisen yllätyksen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tom Hanks on yksi sellaisista näyttelijöistä, jotka ovat olleet niin monissa suurissa ja menestyneissä elokuvissa mukana, että heitä olisi vaikeaa olla tunnistamatta kadulla. Komeat 60 vuotta täyttänyt näyttelijä päätti olla nyt erityisen ystävällinen pariskunnalle, johon törmäsi puistokävelyllään.

Imgur-sivustolla on julkaistu kuvakollaasi, jossa Tom Hanks kävi yllättämässä juuri avioon astelleen pariskunnan. Aviopari oli puistossa juhlavaatteet yllään ottamassa hääkuvia kun Tom Hanks oli nähnyt heidät. Tom Hanks oli päättänyt tehdä hääparin päivästä vieläkin ikimuistoisemman tulemalla heidän hääkuviinsa mukaan.

Tilanteessa napatut kuvat ovat ihanaa katseltavaa kun hääpari on niin aidosti onnellinen ja yllättynyt siitä, että näyttelijä tuli tervehtimään ja onnittelemaan heitä. Hääpari otti Tom Hanksin kanssa yhteiskuvia, minkä jälkeen näyttelijä vielä suukotti naisen kättä.

Photographer I know was taking pictures for a couples wedding and someone special happened to walked by..