Mies rakennutti 200 000 dollarin luksus-puumajan

Koti & Asuminen Lux Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lontoolainen suunnittelija Guy Mallinson rakensi West Dorsetin metsien siimekseen ylellisen puumajan, jonne kaupungin vilinää pakoon haluavat ihmiset voivat tulla rauhoittumaan ja nauttimaan luonnon hiljaisuudesta. Mies on aina itsekin halunnut asua puumajassa, mikä sai hänet lopulta toteuttamaan ideansa.

The Woodsman’s Treehouse -niminen puumaja on upea kokonaisuus ympäristöä säästävää puukäsityötä ja viiden tähden luokitukseen yltävää ylellisyyttä sisustuksen puolesta. Puumajassa on myös ulkona sijaitseva avosuihku, terassille rakennettu kylpyamme ja sauna. Mallinson kertoi 200.000 dollaria maksaneen puumajan rakentamisen kestäneen viisi kuukautta.

Puumajaa on alettu vuokraamaan vasta vuoden 2016 elokuusta lähtien, mutta se on täysin varattu jo kuukausia eteenpäin. Kova kysyntä onkin saanut suunnittelijan pohtimaan sitä pitäisikö toisen luksus-puumajan rakentamista alkaa jo suunnittelemaan.