Karut paljastukset: Näin polttarit ovat menneet pieleen!

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Polttareissa juhlitaan avioliittoon astuvien ihmisten viimeisiä hetkiä vapaalla jalalla. Joissakin maissa on tapana järjestää polttarit päivää ennen vihkimistä. Redditiin on nyt koottu karmeimmat polttarimokat, jotka ovat saattaneet johtaa jopa häiden peruuttamiseen.

Sanotaan, että tekevälle sattuu. Nyt redditorit ovat paljastaneet kauhutarinoita polttareistaan, kun juhlinta on karannut käsistä ja bileistä on aiheutunut enemmän surua kuin iloa. Eräs mies kertoo opiskelleensa lääkäriksi, kun eräs hänen ystävistään oli menossa naimisiin.

Polttarisankari oli juonut itsensä tiedottomaan tilaan ja lääkäriopiskelija päätti kipsata hänen jalkansa. Miehelle uskoteltiin, että jalka oli murtunut ja hän piti kipsiä kuusi viikkoa aivan turhaan – jopa häissään ja kuherruskuukautta viettäessään.

Toinen kertoo parista, jonka polttarit olivat olleet niin rankat, että he olivat nukkuneet häiden ohi. Yksi polttariseurue oli varastanut täytetyn karhun ja ajeluttanut sitä auton katolla. Eräs mies kertoo menneensä strippiklubille viettämään polttareitaan. Hänen vanhin tyttärensä ensimmäisestä avioliitosta oli sattumalta kävellyt vastaan. Tytär oli käynyt kysymässä työpaikkaa herrasmiehille tarkoitetun baarin blokkarina.

Yksi polttareitaan viettäneistä naisista oli vahingossa leikannut miesstripparin penistä alushousuja saksilla ratkoessaan. Toinen morsian oli puolestaan paljastanut elämästään kaiken sulhasen siskolle – ja vieläpä vahingossa. Polttareiden myötä selvisi, että nainen oli periaatteessa valehdellut kaiken elämästään.